Mer information
  • Torbjörn Wikström
  • 090-16 37 36

Adress

Vakin

Postnr

901 84

Ort

UMEÅ

Tel nr mobil

070-760 12 44

Facklig

Linda Liljeblad, Vision

Telnr Fack

070-064 90 90

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Vakin söker Projektledare till VA Utveckling

Vakin, Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå och Vindelns kommuner. Vi är omkring 130 medarbetare och bolaget omsätter ca 300 miljoner kr/år. Verksamheten, som är taxefinansierad, bedrivs inom två avdelningar: Vatten & Avlopp samt Avfall & Återvinning. Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 125 000 personer. I takt med att bolaget växer söker vi nu nya medarbetare.

Befattning

Vi söker en Projektledare till sektion Utveckling VA. Sektionen bidrar till utvecklingen av VA nätet och VA anläggningarna för att säkerställa en god service till kommuninvånarna och skydda vår miljö.

I rollen som projektledare hos Projektgruppen hos Vakin är du en av flera projektledare med ansvar för om- och nybyggnad av de kommunala VA-näten och de produktionsanläggningar som hör därtill. Du är med i hela processen och ansvarar för projekt i alla dess delar från förstudie till driftsättning av anläggningen. I förekommande fall är du kravställare mot konsulter och entreprenörer, och upphandling av dessa är också en viktig del av ditt jobb. Arbetsuppgifterna innebär också många kontaktytor mot myndigheter och andra intressenter. Du arbetar under stort eget ansvar, vilket också innebär en löpande uppföljning av ekonomi och tidplaner. Möjligheterna till personlig utveckling är stora.

Kvalifikationer

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med adekvat inriktning alternativt gymnasieingenjör med dokumenterade kunskaper inhämtad via gedigen erfarenhet.
Flerårig erfarenhet av projektledning är ett krav.
Erfarenhet inom verksamhetsområdet VA är meriterande.
Erfarenhet av entreprenadjuridik samt förhandlingsvana är meriterande.
Körkort B är ett krav.

Övrigt

Tillträde enlig överenskommelse.

För mer information kontakta:

Torbjörn Wikström, , 090-16 37 36, 070-760 12 44
Helen Holm, HR-handläggare, 090-16 37 39, 070-263 00 34

Fackliga representanter:


Linda Liljeblad VISION, 090-16 15 11, 073-064 90 90

Sista ansökningsdag är söndagen den 8/10- 2017

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.
Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.