Mer information
  • Helena Johansson
  • 090-16 53 98

Adress

Vakin

Postnr

901 84

Ort

Umeå

Tel nr mobil

070-277 70 33

Facklig

Bertil Magnusson, SACO

Telnr Fack

070-594 14 97

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Vakin söker Avfallsingenjör till Hushållsavfall

Vakin, Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå och Vindelns kommuner. Vi är omkring 125 medarbetare och bolaget omsätter ca 300 miljoner kr/år. Verksamheten, som är taxefinansierad, bedrivs inom två avdelningar: Vatten & Avlopp samt Avfall & Återvinning.
Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 125 000 personer.
Sektionen Hushållsavfall ansvarar för insamlingen av hushållens avfall i Umeå och Vindelns kommuner. Tömning av enskilda slambrunnar och tankar ingår också i uppdraget.
Sektionen består av sektionschef, ingenjörer, tekniska handläggare samt teknisk assistent. Verksamheten är under ständig utveckling utifrån lagkrav, miljömål och teknisk utveckling.

Befattning

Nu utökar vi organisationen med en Avfallsingenjör till Avfall och Återvinning, Hushållsavfall
Som Avfallsingenjör vid Vakin arbetar du med att medverka till utvecklingen av Umeå och Vindelns kommuners avfallsverksamhet.
Tjänsten innebär många kundkontakter, samarbete med en rad olika intressenter och kunder såsom entreprenörer och fastighetsägare. Besiktning av hämtställen där avfall ska hämtas och planera/diskutera tekniska lösningar är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Driva och skapa förutsättningar för god arbetsmiljö för såväl hämtningspersonal som kunder. Du kommer att följa upp att såväl avtal som lagstiftning följs. Du kommer att arbeta med handläggning av framförallt kundärenden. Detta görs idag digitalt i flera olika datasystem.

Kvalifikationer

Du har lätt att kommunicera i tal och skrift. Har ett kundorienterat förhållningssätt, kunna samarbeta i grupp men även självständigt.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med olika typer av kunder och följa upp att avtal och lagstiftning följs.
Du har en lämplig teknisk eller samhällsplaneringsutbildning på högskole- eller universitetsnivå samt erfarenheter av likartade arbetsuppgifter.
Körkort B är ett krav.

Varaktighet

Tillsvidareanställning. Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
Tjänstgöring inom hela Vakins verksamhetsområde Arbetsplatsen är belägen på Vakins huvudkontor på Ön i Umeå.

För mer information kontakta:

Helena Johansson, Sektionschef Hushållsavfall, 090-16 53 98, 070-277 70 33
Helen Holm, HR-handläggare, 090-16 37 39, 070-263 00 34

Facklig kontaktperson:

Bertil Magnusson, SACO, Avfall och återvinning/Hushållsavfall,
090-16 14 97, 070-594 14 97
Johan Hagberg, Vision, Avfall och återvinning/Hushållsavfall,
090- 16 14 81, 070-567 00 36

Sista ansökningsdag är söndagen den 3 december 2017

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.
Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.