Mer information
  • Ingrid Unden Lindehell
  • 090-16 13 74

Adress

Vakin

Postnr

901 84

Ort

Umeå

Tel nr mobil

070-611 99 97

Facklig

Johan Hagberg, Vision

Telnr Fack

070-567 00 36

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Vakin söker HR-strateg Lön till HR-avdelningen

Vakin, Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå och Vindelns kommuner. Vi är omkring 135 medarbetare och bolaget omsätter drygt 350 miljoner kr/år. Verksamheten, som är taxefinansierad, bedrivs inom två avdelningar: Vatten & Avlopp samt Avfall & Återvinning.
Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 125 000 personer.

Befattning

Vi söker en HR-strateg Lön till HR-avdelningen som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Företaget är just nu i en spännande utvecklingsfas där många nya utmaningar väntar oss. Det påverkar hela vår organisation och även HR avdelningens arbete.
När du blir en del av vårt HR team kommer arbetsuppgifterna att vara varierande. Förutom att vara ansvarig för löneprocessen, hantera introduktion för nyanställda, pensions- och försäkringsfrågor har du ett nära samarbete med HR-chefen och är i din roll delaktig i samverkansprocessen. Du kommer att stötta våra chefer i HR-frågor som lön, arbetsrätt, statistik och avtal samt friskvård och rehabilitering. Du är även ställföreträdare för HR-chefen vid dennes frånvaro.
Inom vår avdelning har vi tydliga ansvarsområden där vi arbetare som specialister men tar även hjälp av varandras kompetenser.

Kvalifikationer

Du har en relevant högskoleutbildning inom HR-området och några års bred erfarenhet inom löne- och HR-arbete.
Du har goda kunskaper i lagar, avtal och är van att arbeta med stöd till våra chefer.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en hög grad av noggrannhet och struktur. Du har goda IT kunskaper i tex Word, Excel etc.
Körkort B är ett krav.

Varaktighet

Tillsvidare.

Övrigt

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse

För mer information kontakta:

Ingrid Unden Lindehell, HR-chef, 090-16 13 74, mobil 070-611 99 97
Helen Holm, HR-handläggare, 090-16 37 39, mobil 070-263 00 34

Facklig företrädare:

Johan Hagberg, Vision, mobil 070-567 00 36

Sista ansökningsdag är söndag den 4/2 2018.

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.