Mer information
  • Urban Larsson

Adress

Vakin

Postnr

901 84

Ort

Umeå

Tel nr mobil

070-352 22 45

Facklig

Eva Bertmar, SACO

Telnr Fack

070-526 13 91

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Vakin söker Markförhandlare till VA Teknik & Anslutning

Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 130 000 personer!
Vakin, Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå och Vindelns kommuner. I takt med att bolaget växer söker vi nu nya medarbetare.

Vi erbjuder

Som anställd hos Vakin arbetar du med några av våra mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering. Hos oss blir du helt enkelt en av Umeås viktigaste doldisar.
Vakin kan erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats, där vi hela tiden strävar efter att personalen ska trivas, utvecklas och må bra. Vi är stolta över att kunna erbjuda friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats.

Rollen som Markförhandlare

Du kommer att ingå i sektionen Teknik & Anslutning, som bidrar till att utveckla Vatten & Avlopp-verksamheten (VA). Uppdraget är att säkerställa en god service samt skydda vår miljö, i en region med stor efterfrågan av VA-infrastruktur. Sektionen är även representant för VA i kommunens planarbete. Som markförhandlare driver du förhandlingar med fastighetsägare avseende tillträde till mark för ledningsdragningar, fastighets- förvärv/försäljning och tillskapar servitutsavtal/ledningsrätt samt ger stöd till våra projektledare. Du företräder Vakin inför lantmäterimyndigheter. Du driver, följer upp samt initierar förbättringsförslag avseende Vakins fastighetsbestånd samt fastighetsrättsliga processer. Du rapporterar till Gruppledare Teknik.

Din personliga profil

Du har en högskoleutbildning med inriktning lantmäteri, juridik eller väg och vatten. Du bör ha några års erfarenhet av verksamhetsområdet. Det är starkt meriterande om du även har god kunskap inom juridik (vattentjänstlag, miljöbalk, plan- och bygglagen) Du har B-körkort och uttrycker dig flytande på svenska, i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du delar vår devis – Tillsammans, för en hållbar livsmiljö

Varaktighet

Tillsvidare

Övrigt

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

För mer information kontakta:

Urban Larsson, Gruppledare Teknik, 070-352 22 45
Robert Hansson, VA Chef, 090-16 13 88, 070-394 13 88
Helen Holm, HR-Strateg Rekrytering, 090-16 37 39, 070-263 00 34

Fackliga representanter:

Eva Bertmar, SACO, 090-16 13 91, 070-526 13 91
Linda Liljeblad, VISION, 090-16 15 11, 073-064 90 90

Sista ansökningsdag är söndagen den 27 oktober 2019

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras enligt §19 i säkerhetsskyddslagen.

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.