Mer information
  • Helena Johansson

Adress

Vakin

Postnr

901 84

Ort

Umeå

Telnr Mobil

070-277 70 33

Facklig Representant

Emma Ramström, SACO

Telnr Fack

070-300 20 49

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Vakin söker Avfallsingenjör till Hushållsavfall

Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljö för drygt 145 000 personer!
Vakin, vatten- och Avfallskompetens i norr AB, är ett kompetensbolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning inom Umeå, Vindeln och Nordmalings Kommun.

Vi erbjuder

Som anställd hos Vakin arbetar du med en av våra mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering. Hos oss blir du helt enkelt en av Umeås viktigaste doldisar.
Vakin kan erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats, där vi hela tiden strävar efter att personalen ska trivas, utvecklas och må bra. Vi är stolta över att kunna erbjuda friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats.
Sektionen Hushållsavfall ansvarar för insamlingen av hushållens avfall i våra kommuner.

Befattning, rollen som Avfallsingenjör

Du kommer att i rollen som Avfallsingenjör planera, driva och följa upp en entreprenör inom sophämtning/slamtömning. Du kommer att säkerställa att entreprenören efterlever det avtal som finns mellan parterna. Vi arbetar med regelbundna arbetsmöten och avtalsmöten. I flera avtal är fler kommuner än Vakins delägarkommuner med.
Du driver och deltar i kvalitetsförbättrande arbete internt och mot entreprenören.
En viktig arbetsuppgift är bedömning av hämtställen. Du genomför besök ute hos kund för att tillsammans hitta lösningar. Du driver och skapar förutsättningar för god arbetsmiljö för såväl hämtningspersonal som kunder.
För att säkerställa att det vid ny- och ombyggnation blir bra hämtställen så framföra du våra önskemål i såväl plan- som bygglovsärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är duktig på att kommunicera i tal och skrift och har ett kundorienterat förhållningssätt. Som person är du initiativrik och lösningsorienterad.
Du är bra på att både samarbeta i grupp och arbeta självständigt samt är van att hantera såväl Microsoft Office samt erfarenhet av verksamhetssystem.
Du har vana av att arbeta med och följa upp mångsidiga avtal. Du kan ställa tydliga krav och kan stå fast vid dina beslut trots många olika viljor. Du har förmågan att väga in olika parters intressen i beslut för att i slutändan hitta bästa möjliga lösning. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar.
Du har tidigare erfarenhet av arbete med avfallsfrågor, samhällsplanering eller entreprenadsuppföljning och som gärna har erfarenhet av avfallstransporter och logistik. Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning eller kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren finner likvärdig.
Körkort B är ett krav då du kommer att arbeta inom alla våra ägarkommuner.

Varaktighet

Tills vidare

Övrigt

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
Tjänstgöring inom hela Vakins verksamhetsområde Arbetsplatsen är belägen på Vakins huvudkontor på Ön i Umeå.

För mer information kontakta:

Helena Johansson, Sektionschef Hushållsavfall, 090-16 53 98, 070-277 70 33
Helen Holm, HR Strateg rekrytering, 090-16 37 39, 070-263 00 34

Facklig kontaktperson:

Emma Ramström, SACO, 070-300 20 49

Olle Hagberg, Vision, 070-580 41 27

Sista ansökningsdag är söndagen den 17 januari 2021

Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång.
Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.